Lid worden van Platform Beachvolleybal Emmen

Platform Beachvolleybal

Sinds 2018 bestaat het beachvolleybalplatform Emmen. Dit platform biedt volleyballers in de regio Emmen de gelegenheid op het beachpark te beachvolleyballen. Leden van diverse volleybalverenigingen, maar ook mensen die geen lid zijn van een vereniging.

Met je  abonnement kun je dagelijks  gebruik maken van een veld. Via een appgroep spreek je onderling af wie wanneer van de velden gebruik maakt.
Omdat er wegens corona niet in de zaal gevolleybald mag worden, hebben we besloten dit jaar het beach seizoen eerder te starten.  Het seizoen is al vanaf 15 maart 2021 gestart.

Wat zijn de mogelijkheden

 • Gebruik maken van de volleybalvelden om zelfstandig met een groepje te spelen  Mits de velden niet al verhuurd zijn aan scholen, verenigingen of gebruikt worden toernooien.  Er zijn vrijwel altijd 1 of 2 velden beschikbaar, vaak meer.
  Het abonnement is geldig van nu tot en met half september 2021
 • Flexibel deelnemen aan de onderlinge competitie op een aantal vrijdagavonden
 • Inschrijven voor extra trainingen tegen aanvullende betaling
  15 jr. of jonger:  1,- Euro per training van 1 uur
  16 jr en ouder: 2,-  Euro per training van 1,5 uur 
 • Ruimte voor nieuwe ideeën om het gebruik en het volleybalplezier te vergroten

Wat kost het

 • Voor leden van de Nevobo  €40,- (€35,- vanaf 1 mei)
 • Niet leden van de Nevobo   €55,- (€50,-)  (incl. spelerspas)   

Een abonnement nemen / meer informatie?

Wil je een abbonement of heb je nog één of meer vragen? Stuur dan een mail naar: h.meppelink@beachpark-emmen.nl. Je krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd met aanvullende informatie of antwoord op je vragen.

Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden via de volgende link van Beach park Emmen, Download hier het aanmeldformulier.

Initiatiefnemers:

Jannet Niewijk
Simone Popping
Herman Meppelink

Partners